SAMARBETSPARTNERS

myPadel skulle inte vara möjligt utan våra samarbeten med partners som står oss väldigt nära. Några av våra partners som vi vill tacka extra mycket presenteras här.

Reserva del higuerón

Med en yta på 12.000 kvadratmeter och belägen i en av Costa del Sols mest prestigefyllda urbanisation, är Reserva del Higuerón Sport Club en plats med ett brett utbud av möjligheter. Fitnessrum, meditation, gym med modern utrustning, multifunktionsrum, Spinning, inomhuspooler, utomhuspool med Snackbar, Pilates, yoga, tennisbanor och naturligtvis padelbanor. Reserva del Higueron Sport Club har sportanläggningar med högsta tekniska och officiella standarder som tillsammans med det imponerande landskapet gör varje träningspass en unik upplevelse. Tack vare detta har Sport Club blivit en riktmärke internationellt och räknas bland annat med 7 års erfarenhet av Pádel Pro Tour, en av de mest prestigefyllda evenemangen i padel.

Hotel myramar

Myramar Fuengirola ligger 5 minuters promenad från stranden i Fuengirola på Costa del Sol. Här erbjuds gratis WiFi i alla utrymmen, en uppvärmd inomhuspool och en utomhuspool. Detta familjevänliga lägenhetshotell vid havet ligger tio minuters promenad från centrala Fuengirola. Restaurang Olea serverar innovativa, andalusiska rätter och goda viner. Det finns en poolbar, och i Restaurante Le Colonial serveras frukostbuffén och middagarna i ett öppet kök. På hotellet finns det även möjlighet att boka padel bana och privat padel instruktör.

Deportes match

Deportes Match startade år 1979 som en tennisbutik, tack vare marknadens behov samt grundarens kärlek för racketsport. Visionen från start har varit att ge en professionell och specialiserad behandling till kunder, samt resulterat närvaro i ROLAND GARROS, en av spaniens största turneringar inom racketsport.

Rekommendationer

Helt fantastisk upplevelse! Anläggning är helt underbar, perfekt för en padel fantast som jag! Mat, drycker och boendet Utmärkt. Extremt bra tränare från J3padel med höga meriter och massor med kunskap. Men framförallt är jag oerhört nöjd med flexibeliten och allt som myPadel ordna för mig och mitt sällskap. Oss ser ni snart igen! Tack återigen!
Emil
vitvarutekniker
Smidigt, flexibelt och anpassat precis så som vi önskade det. Speciellt tack till Guillermo som fixade och trixade för att vi skulle ha det bra! Har verkligen motsvarat och överträffat våra förväntningar på resan. Och riktigt bra var det med tränarna från J3Padel Javi och Jorge på Reserva del Higuerón
Christian
Senior Sales Specialist
fantastisk upplevelse! You will just love it! Great fun!
Charlotta
Svensk Paralegal
Stäng meny