PAKETRESOR​

Padel blir bara större och större i Sverige. Vill du följa med och lära dig att spela padel från grunden eller utveckla ditt spel i ett av dom populäraste padel områden i Spanien? Då ska du följa med oss på myPadel till Fuengirola.

VIP

Bo, träna och spela på Spaniens absolut bästa padelanläggning. Njut av en lyxig atmosfär på Reserva del Higueron

Budget

Lite billigare, men minst  lika bra! Bo, träna och spela på Hotel Myramar och njut av långa promenader längst med stranden

Anordnade resor

Njut av några dagar padel där du kommer att utvecklas som padel spelare och  knipa ny vänskap . En resa man aldrig glömmer!

Helt fantastiskt! Ska man åka på padelresa för ett bra pris så är det med MyPadel man skall åka med. Sen allt runtomkring så som mat, dryck, boende och transport. m.m. Är helt underbart! Vilken miljö. Väldigt bra koncept och dem var väldigt flexibla så de skulle passa våra behov, KANON!Tränarna var extremt duktiga, massa erfarenhet och expertis! Grymt. Javi och Jorge Tack! Tusen tack myPadel och Guillermo för en helt kanon bra resa och upplevelse. ses snart igen! 💪🎾
Emil Hansson
MyPadels anordnade träningsresor är otroligt generösa och välorganiserade.Jag har själv deltagit på en resa och anser den som ”one of a kind ” Personalen med deras vänlighet,värme och otroligt stora kompetens kommer ge er ett minne med mungipan uppåt ... ”This is padel”
Anders Jarlow
Kan verkligen rekommendera MyPadel Sverige till alla som är sugna på en padelresa. Bra tränare,fantastisk anläggning och en riktigt trevlig arrangör. Kommer garanterat att åka igen!
Robert Bengtsson
Stäng meny